Bornse Dam Vereniging

Januari 2011-BDV 75 jaar

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Overlevings-kunstenaar Leo Springer

Een springlevende Bornse Dam Vereniging met 11 partijen op de vrijdagavond.

Lees meer...
 

Marinus Bosman ontpopt zich als redder in nood.

De onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging was weer een aaneenschakeling van hoogtepunten. Richard Vollenbroek is bezig met een goede reeks.

Lees meer...
 

Sterk optreden van Fons ten Broeke

Er was weer van alles te beleven op de clubavond van de Bornse Dam Vereniging.

Lees meer...
 

De haan van Arie Hanegraaf kraait weer victorie

 

Het was volle bak op de clubavond van de Bornse Dam Vereniging. Richard Vollenbroek boekte zijn eerste overwinning nadat hij onlangs na een lange pauze het dammen weer opgepakt heeft.

Lees meer...
 

Fons ten Broeke toont goede vorm en wint.

Weer volop activiteiten bij de Bornse Dam Vereniging. Op de maandag speelde het provinciale team een wedstrijd in Heino en er werd maar liefst met 9-3 gewonnen.

Laatst aangepast op zondag, 30 oktober 2016 21:37 Lees meer...
 

Willem Buschers blijft altijd lachen.

 

Er werd weer leuk gedamd voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging. Michiel Hagreis wist uiteindelijk te profiteren van een onevenwichtige schijven verdeling van tegenstander Marinus Bosman en bij Loes Grooters tegen Peter Behrens werd het evenwicht niet verbroken.

Lees meer...
 

Landelijk team is geabonneerd op gelijkspel

 

Op de vrijdagavond was het weer volle bak bij de Bornse Dam Vereniging. Willem Buschers maakte een dwingende ruil waarop Richard Vollenbroek het antwoord schuldig moest blijven.

Lees meer...
 

Overtuigende winst voor Marinus Bosman

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden weer diverse partijen gespeeld.

Lees meer...
 

Winst voor "blinddammer" Henk de Lange

club16

De Bornse Dam Vereniging. Rechts op de voorgrond een jong en veelbelovend talent, Ayla Nur.

 

Op de clubavond van de Bornse Dam Vereniging werden weer spannende partijen gespeeld.

Lees meer...
 

Verdienstelijke comeback voor Marinus Freriks

Voor de onderlinge competitie en de beker van de Bornse Dam Vereniging werden weer diverse partijen gespeeld.

Lees meer...
 

Leo Springer staat weer met beide benen op de grond

 

Op de clubavond van de Bornse Dam Vereniging zorgden Willem Buschers en Hans van der Zon voor een primeur.

Lees meer...
 

Hans Lucassen wint het "voorzitters onder-onsje

In het clubgebouw De Fontein aan de Twijnerstraat werd op de gebruikelijke vrijdagavond door de dammers van de Bornse Dam Vereniging weer fel om de punten gestreden. Er viel ditmaal geen enkele remise te noteren.

Lees meer...
 

De hoofdrol voor "good old" Bertus Noppers

 

De onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging is weer gestart, en er werd weer fel om de punten gestreden.

Lees meer...
 

Bennie Vetketel 40 jaar bij de club!

nie

Bart Venneker (links) reikt de onderscheiding uit aan jubilaris Bennie Vetketel (rechts).

De Bornse Dam Vereniging heeft afgelopen vrijdag haar jaarlijkse leden vergadering gehouden en voor de club is het een goede zaak wanneer men de mensen lang bij de vereniging kan houden.

Lees meer...
 

20 Jaar "Dammen op de boerderij"

kl2

Een aantal vrijwilligers van het "Dammen op de boerderij".

In Limburg werd een sterk bezet internationaal damtoernooi gespeeld. Er waren precies honderd deelnemers, en topdammer Yuen Wong uit Borne eindigde op de vierde plaats! Een prestatie van formaat want tegen twee wereldtoppers speelde hij remise en vooral de fraaie en koelbloedige wijze waarop hij een puntendeling veilig stelde tegen voormalig blindsimultaan wereldrecordhouder Erno Prosman maakte diepe indruk.

Lees meer...
 

De succesformule van Ayla Nur

De Bornse Dam Vereniging heeft het seizoen afgesloten met een sneldam toernooi.

Lees meer...
 

Dam dames strijd onbeslist

Het was de laatste speelronde voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging. In Groep A en ook voor het algeheel kampioenschap waren de prijzen al verdeeld.

Lees meer...
 

De opmerkelijke opmars van Loes Grooters

De clubavond van de Bornse Dam Vereniging stond grotendeels in het teken van de opmerkelijke opmars van Loes Grooters.

Lees meer...
 

Yuen Wong grossiert in titels

Er wordt nog lekker door gedamd in de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging, maar er zijn al enkele beslissingen gevallen. Yuen Wong steekt er met kop en schouders boven uit en de ene na de andere tegenstander wordt aan zijn zegekar gebonden. Hij grossiert in titels en is wéér kampioen geworden.

Lees meer...
 

Marinus Freriks en een acute dam-blindheid

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden weer diverse opmerkelijke partijen gespeeld. Een dammer kan in zijn hele dambestaan duizenden partijen spelen, maar zal zijn geest altijd weer met een nieuwe ervaring kunnen verrijken dankzij de eindeloze variatie en mega-mogelijkheden van het spel.

Lees meer...
 

Yuen Wong damkampioen van Overijssel!

Na een noodzakelijke barrage is Yuen Wong damkampioen van Overijssel geworden! Met dit resultaat gaat hij door naar de halve finales van het kampioenschap van Nederland en dan kan hij misschien definitief de aansluiting maken met de top van Nederland!

Lees meer...
 

Gerard Santen heeft strategische kwaliteiten

Voor de onderlinge competitie werden weer spannende en amusante partijen gespeeld.

Lees meer...
 

Glansrol voor Loes Grooters in Twente-cup

Een mooie traditie, het jaarlijkse toernooi om de Twente-cup, waar elk jaar de 4 regionale verenigingen aan meedoen, zoals elke rechtgeaarde Tukker weet zijn dat EDC Enschede, Twente’s Eerste uit Hengelo, BDV Borne en damclub Almelo.

Lees meer...
 

Bennie Vetketel lokt buurman in de val

 

Onderlinge competitie:  Bennie Vetketel lokte buurman Gerard Santen op slimme wijze in de val.

Lees meer...
 

Peter Behrens en de collectieve damblindheid

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden weer diverse partijen gespeeld die soms gepaard gaan met de nodige rariteiten en hilariteit.

Lees meer...
 

Leeuwenmoed Peter Behrens werd niet beloond

 

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden weer diverse partijen gespeeld. Nico Rosink had amper de koffie naar binnen gewerkt en kon toen al gelijk twee punten op zijn saldo bijschrijven want Jos Moorman presteerde het om twee keer in een damcombinatie te lopen.

Lees meer...
 

Leo Springer is een romantische dammer

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden weer diverse partijen  gespeeld. Bart Venneker won weer eens een keer een partij en Albert Veldman was het slachtoffer.

Lees meer...
 

De opmars van damster Ayla Nur

 

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden weer talrijke partijen gespeeld. Ayla Nur is een jonge speelster die zich goed ontwikkelt.

Lees meer...
 

De dam-psychologie van Yuen Wong

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden weer talrijke partijen gespeeld. In het algemeen  wordt er intensief nagedacht en naarmate de partij vordert wordt door vermoeidheid of problemen met het langdurig vasthouden van de concentratie nog wel eens een foutje gemaakt.

Lees meer...
 

Gratis punten voor damkampioen Yuen Wong

Het eerste landelijke viertal van de Bornse Dam Vereniging mocht op de maandagavond aantreden in Wapenveld voor een bekerwedstrijd, en men wist zich zeer overtuigend voor de volgende ronde te plaatsen.

Lees meer...
 

Niels Meijer is een doorgewinterde sneldammer

 

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werd een uitgestelde beker-wedstrijd afgewerkt. Voormalig beker kampioen Niels Meijer moest aantreden tegen Hans van der Zon .

Lees meer...
 

Huzarenstukje Loes Grooters

 

Op de vrijdagavond werd gespeeld voor het clubkampioenschap sneldammen van de Bornse Dam Vereniging. Er werd gespeeld in 1 groep volgens 7 ronden Zwitsers, maar met prijzen voor de A- en B categorie.

Lees meer...
 

Damster Loes Grooters staart zich blind

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden weer diverse partijen gespeeld.

Lees meer...
 

Damteam moet stapje terug doen

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden weer talrijke partijen gespeeld. Henk Jansen had last van een achtergebleven schijf.

Lees meer...
 

Sterk optreden van Peter Behrens

 

Het provinciale team van de Bornse Dam Vereniging speelde sterk in de thuiswedstrijd tegen de Hammerdammer. Voorzitter Jos Moorman gaf het goede voorbeeld met een overtuigende overwinning.

Lees meer...
 

Zeperd voor landelijk team

m291

Weduwe Maartje Koster neemt de oorkonde in ontvangst.

De Bornse Dam Vereniging bestaat tachtig jaar en op de jaarlijkse vergadering werden een paar leden die zich in het verleden enorm hebben ingezet voor de club beloond met de benoeming tot lid van verdienste. Ernst Koster onder meer voor het jarenlange beheer van het secretariaat en zijn broer Ulbe Koster(postuum) voor o.a. het voorzitterschap. De veelzijdigheid van Ulbe wordt nog steeds danig gemist bij de Bornse Dam Vereniging. De weduwe van Ulbe nam de oorkonde in ontvangst, maar Ernst moest helaas wegens ziekte verstek laten gaan.

Lees meer...
 

Feestavond 80 jaar BDV

fb10

Ter gelegenheid van het 80 jarig bestaan van de Bornse Dam Vereniging werd er een leuke feestavond georganiseerd. Helaas konden enkele leden door ziekte of andere tegenslagen niet aanwezig zijn, maar men kan terugzien op een bijzonder geslaagde avond. De leden konden genieten van een uitgebreid buffet en van de aanwezigheid van een accordeonist. Tevens vond er een verloting plaats met dank aan de Bornse ,Hengelose en Losserse middenstand die leuke prijzen ter beschikking hadden gesteld. Elders op deze site staan nog een aantal foto’s van deze geslaagde avond.

 

Nipte winst voor provinciaal team

Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden weer diverse partijen gespeeld. Fons ten Broeke en Arie Hanegraaf beten mekaar niet echt met remise als resultaat.

Lees meer...
 

Landelijk team gaat hard onderuit

 

Er werd weer danig gepeinsd op de clubavond van de Bornse Dam Vereniging. In de strijd om de beker vochten Michiel Hagreis en Nico Rosink verbeten en langdurig om een plekje in de halve finale te bemachtigen.

Lees meer...
 

Wonderbaarlijke ontsnapping voor Ayla Nur

 

In de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging was het erop of eronder, geen enkele partij eindigde in remise! Het leek alsof het daverende geweld van de laatste jaarwisseling de zintuigen van menig dammer gegeseld heeft.

Lees meer...
 

Fraaie overwinning voor landelijk bondsteam

In de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werd weer fel gestreden om de punten.  Marinus Freriks nam een mislukte combinatie tegen Willem Buschers en nadat Willem een damcombinatie nam was het verzet van Marinus definitief gebroken.

 

Lees meer...
 

"Dam-inspectie" Fons ten Broeke

In de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging was weer sprake van volop strijd en heldhaftige schermutselingen.

Lees meer...
 

Mooie overwinning voor Marinus Freriks

 

In de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging boekte Marinus Freriks zijn eerste overwinning. Het zat de laatste tijd niet bepaald mee, maar Marinus is er de man niet naar om bij de pakken neer te gaan zitten.

Lees meer...
 

Damblindheid Hans Lucassen

Op de vrijdagse clubavond van de Bornse Dam Vereniging werden weer talrijke partijen afgewerkt voor de onderlinge- en  de beker competitie.

Lees meer...
 

Sportief gebaar Jan Bosch

Op de vrijdagavond werden er bij de Bornse Dam Vereniging weer talrijke partijen gespeeld voor de onderlinge competitie.

Lees meer...
 

Overwinning provinciaal team

Het provinciale team van de Bornse Dam Vereniging moest afgelopen maandag aantreden tegen Eelen & Rhaan, die hun clublokaal hebben in een schooltje in het uiterst donkere buitengebied van Hellendoorn.

Lees meer...
 

Michiel Hagreis vergrijpt zich aan de stand

 

Op de vrijdagse clubavond van de Bornse Dam Vereniging werden een aantal beker wedstrijden afgewerkt.

Lees meer...
 

Sterk optreden provinciaal team

Afgelopen vrijdagavond werden er in het clubgebouw de Fontein aan de Twijnerstraat weer partijen gespeeld voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging. Iedereen Is welkom om eens te komen kijken of te dammen tussen 19.45 en 0.00 uur.

 

Lees meer...
 

Dam-reus Peter van Esch heeft een leeuwenhart

In de onderlinge competitie forceerde Henk de Lange schijfwinst na een optimistische ruil van Hans van der Zon en won uiteindelijk ook de partij.

Lees meer...
 

Hans van der Zon "een maatje te groot".

 

Op de vrijdagavond werden er weer veel partijen gespeeld voor de onderlinge competitie. Marinus Bosman is een slimme en ervaren speler. Hij speelde een geraffineerde lokzet.

Lees meer...
 

Gelijkspel provinciaal team

Het provinciale team van Borne heeft gelijk gespeeld in Balkbrug. De wedstrijd van het Bornse team begon flitsend: Niels Meijer (Mister 100 procent voor insiders) overklaste z’n tegenstander vanaf het begin en won de partij.

Lees meer...
 

Fraaie koppositie voor Niels Meijer

 

In de onderlinge competitie incasseerde koploper Yuen Wong zijn eerste nederlaag. Hij werd weg gecombineerd door Niels Meijer, die de koppositie heeft overgenomen met een maximale totaalscore!

Lees meer...
 

Ayla Nur damt progressief

al36

 

Links routinier Loes Grooters, rechts aanstormend talent Ayla Nur.

Er werd weer massaal onderlinge gespeeld, maar er werd ook nog een uitgestelde beker wedstrijd afgewerkt tussen Henk de Lange en Niels Meijer.

Lees meer...
 

Winst provinciale team

 

Het provinciale team van Borne speelde een succesvolle wedstrijd in Rijssen.Invaller Willem Buschers begon met een mooie remise. De daarop volgende twee wedstrijden werden knap gewonnen door Henk Jansen en Peter Behrens.

Lees meer...
 

Verzwakt team ternauwernood ontsnapt aan nederlaag

Op de vrijdagse clubavond van de Bornse Dam Vereniging werd er weer voor de onderlinge competitie gespeeld.

Lees meer...
 

Bekertoernooi dammers onthoofd

De eerste ronde van het bekertoernooi van de Bornse Dam Vereniging leverde gelijk al twee daverende verrassingen op.

Lees meer...
 

Moeizame zege voor damteam

De beste spelers van Borne en Almelo hebben sinds enige tijd hun krachten samen gebald en mogen na de promotie , het dit seizoen proberen waar te maken in de landelijke eerste klasse.

Lees meer...
 

Bertus Noppers wint in sneltrein-vaart

In de onderlinge competitie veroorloofde Peter Behrens zich de nodige frivoliteiten, maar in Bertus Noppers trof hij een verkeerde tegenstander. Die deed zijn reputatie eer aan en sloeg combinatief toe, en met twee schijven minder moest Peter al snel de pijp aan Maarten geven.

Lees meer...
 

Heroïsche damstrijd tussen Michiel Hagreis en Yuen Wong

Afgelopen vrijdagavond werden er in het clubgebouw de Fontein aan de Twijnerstraat weer partijen gespeeld voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging. Iedereen Is welkom om eens te komen kijken of te dammen tussen 19.45 en 0.00 uur.

Lees meer...
 

Sneldam-sessie

Om het seizoen eens goed op te starten op de gebruikelijke vrijdagse clubavond in het kerkgebouw aan de Twijnerstraat werd er een sneldam toernooi gehouden.

Lees meer...
 

Simultaan clubkampioen Yuen Wong

Het damseizoen startte met een simultaan gegeven door clubkampioen Yuen Wong. Omdat de vakantie periode voor velen nog niet afgelopen is viel de opkomst enigszins tegen.

Lees meer...
 

Fraaie dubbelslag voor kampioen Henk Jansen

2165

Gastheer Gerard Santen in diep gepeins verzonken.

Met de zomerpauze voor de deur werden er zomaar wat sneldam-partijtjes gespeeld op de clubavond van de Bornse Dam Vereniging.

Lees meer...
 

Bijltjesdag voor kampioen Yuen Wong

In de eerste groep van de onderlinge was het bijltjesdag voor de ongeslagen kampioen Yuen Wong, en Niels Meijer kreeg de unieke kans om als beul te mogen fungeren.

Lees meer...
 

Jos Moorman blijft fier overeind

In de eerste groep was er het probleem van een oneven aantal, maar Jan Bosch was bereid om twee partijen tegelijk te spelen.

Lees meer...
 

Dam-doolhof voor Michiel Hagreis

In de eerste groep van de onderlinge competitie speelde Peter van Esch knap maar wel enigszins fortuinlijk remise tegen Leo Springer.

Lees meer...
 

Spektakel-stuk Behrens en Buschers

In de eerste groep werd maar 1 partij gespeeld vanwege beker-activiteiten  die voor de volgende dag gepland stonden.

Lees meer...
 

Koppositie voor "veteraan" Henk Jansen

In groep 1 toonde Nico Rosink zijn combinatieve talenten, en dan vooral de manier waarop Nico de valstrikken in de stand weet te verbergen. Verbouwereerd slachtoffer was Peter van Esch die ,al snel in de opening, na een vernietigende damcombinatie, geheel beteuterd de  pijp aan Maarten gaf.

Lees meer...
 

Helderziende gaven bij de Bornse Dam Vereniging

Afgelopen vrijdagavond werden er in het clubgebouw de Fontein aan de Twijnerstraat weer partijen gespeeld voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging. Iedereen Is welkom om eens te komen kijken of te dammen tussen 19.45 en 0.00 uur.

Lees meer...
 

De schier onstuitbare opmars van Yuen Wong

Afgelopen vrijdagavond werden er in het clubgebouw de Fontein aan de Twijnerstraat weer partijen gespeeld voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging. Iedereen Is welkom om eens te komen kijken of te dammen tussen 19.45 en 0.00 uur.

Lees meer...
 

Damster Ayla Nur haalt genadeloos uit

2404

De jeugd met de prijzen.

in de eerste groep speelde Michiel Hagreis tegen Walther Broekate. Michiel miste een mooie kans om de held van de avond te worden.

Lees meer...
 

Arie Hanegraaf zingt het hoogste lied.

1704

Hans van der Zon in diep gepeins verzonken. Hier mist hij de mogelijkheid om naar dam te combineren.

Lees meer...
 

Winst Nico Rosink ondanks matige vorm

 

Iedere dammer kent het fenomeen, slecht in vorm zijn ,elke berekening kost veel energie, en men ploetert zich door de partij ,in de stille hoop niet te veel schade op te lopen.

Lees meer...
 

Doorbraak Willem Buschers

In de eerste groep van de onderlinge competitie speelde Jan Bosch tegen Henk de Lange.

Lees meer...
 

Fraaie damcombinatie van sluwe vos Bertus Noppers

Bij de Bornse Dam Vereniging stond nog een beker wedstrijd op het programma tegen de dammers van Eye-T Webdesign.

Lees meer...
 

De leeuwenmoed van dammer Jan Bosch

Er was weer een  goede opkomst bij de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging . In de eerste groep was het treffen tussen Henk de Lange en Nico Rosink  een positionele laveerpartij.

Lees meer...
 

Bornse Dam Vereniging nu ook bekend in België.....

Was ik laatst al trots, dat we o.a. complimenten kregen van Rob Welten, burgemeester van de gemeente Borne, over onze positieve activiteiten op het AZC te Azelo; vandaag kreeg ik via een collega-ambtenaar te horen dat de Belgische Staatssecretaris “Asielbeleid” bijzonder geïnteresseerd was in het krantenartikel, waarbij we als Bornse damvereniging 10 borden, inclusief schijven, aan het AZC in bruikleen gaven op een avond waar we ons op het AZC hadden gepresenteerd. Mooi toch, vanuit onverwachte hoek complimenten…….

Jos Moorman, voorzitter BDV/ambtenaar gemeente Borne

 

 

Goede prestatie nestor Leo Springer

1303

Leo Springer, links op de voorgrond ,speelde probleemloos remise.

 

Wie denkt dat dammen een remise sport is ,komt bij de Bornse Dam Vereniging aan het verkeerde adres. Het was weer een heftig damavondje waarbij na felle strijd de remises schaars en de fraaie overwinningen talrijk waren.

Lees meer...
 

Opmars Henk Jansen

Voor de onderlinge competitie en de beker van de Bornse Dam Vereniging werden er weer een flink aantal partijen gespeeld. In de eerste groep won Yuen Wong met een fraaie en vernietigende damcombinatie van Hans van der Zon.

Lees meer...
 

Triomfale zegetocht Ayla Nur

Bij de Bornse Dam Vereniging stond ditmaal het sneldam-kampioenschap van Borne op het programma.

Lees meer...
 

Clubavond BDV in het AZC

a1

‘Dit zouden alle verenigingen moeten doen’

Het is makkelijk voor te stellen: je bent goed opgeleid, hebt een mooie baan, een gezin, een huis. Wat bijna niet voor te stellen is, is van de een op de andere dag in een klein kamertje te zitten, zonder familie, zonder geld, zonder baan. Honderden – onder meer - Syriërs overkwam het. En die zitten nu in die omstandigheden in het AZC in Azelo. Werken? Ze willen dolgraag, maar mogen niet. Meer opleiding volgen? Idem. En dus ging hun wereld ineens van groot naar heel klein.

Lees meer...
 

Slimme actie Nico Rosink


Voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging werden er weer een groot aantal partijen gespeeld.

Lees meer...
 

Jos Moorman nieuwe voorzitter damvereniging

Bij de Bornse damvereniging was er afgelopen vrijdag geen reguliere onderlinge competitie; de structurele jaarvergadering stond op de agenda.

Lees meer...
 

Borns provinciaal team eindigt met knap gelijkspel

3001

Het provinciale team in actie.

Het provinciale team van de Bornse damvereniging moest voor haar laatste partij in de Hoofdklasse Oost thuis aantreden tegen het provinciale team van Enschede

 

 

Lees meer...
 

Opmars Peter Behrens

2301

Onderlinge competitie.

Voor de onderlinge competitie stonden er weer een groot aantal wedstrijden op het programma.

Lees meer...
 

Combinatie-team met glans naar het kampioenschap

Het combinatie-team ABC,spelend in de landelijke tweede klasse en samengesteld uit de beste spelers van Almelo en BDV Borne moest onder winterse omstandigheden afreizen naar Harderwijk waar gespeeld werd tegen de reserves van Harderwijk.

Lees meer...
 

Yuen Wong laat punten liggen, ditmaal tegen Henk de Lange

 

1701

Toppers eerste groep in actie

In de week voorafgaand aan de onderlinge competitie van de Bornse damvereniging ging het provinciale team op pad richting Deventer. Theoretisch had het Bornse zestal nog kansen op handhaving in de Oostelijke Hoofdklasse dammen.

 

Lees meer...
 

Niels Meijer fraai remise tegen Yuen Wong

Niels Meijer fraai remise tegen Yuen Wong. In de eerste groep voor de onderlinge competitie stond er een belangrijke en later bleek ook een erg spannende en verrassende wedstrijd op het programma.

Lees meer...
 

Combinatie-team neemt voorschot op de titel

 

Het combinatie-team ,bestaande uit de beste spelers van Almelo en Borne speelde zijn thuiswedstrijd ditmaal in Almelo. In het knusse ijsbaan gebouw dat door stormwinden en schier horizontaal neerkomende slagregens geteisterd werd, speelde men tegen de reserves van MTB Hoogeveen.

Lees meer...
 

Team Bertus Noppers en Yuen Wong winnaar duo-dammen

1115

Gezellig duo-dammen

Het nieuwe (dam)jaar werd bij de Bornse damvereniging feestelijk geopend met een avond zgn. duo-dammen. De goed smakende oliebollen van huisbakker “Bart” (Venneker) stonden klaar.

Lees meer...
 


Pagina 2 van 2

rabo

Huiskes Kokkeler

Plus Wallerbosch

Gebr. Van Engelen Recycling

Alkoof Interieurs

Autobedrijf Tinselboer

Berteke Hairstyling- De Kapper

Boonk Juwelier-Horloger

Drukkerij Knoef

E.J.Assink en Zoon

Ellenbroek Automotive

Fysiotherapie Fleminghof

Grand Café De Steeg

Hemink Groep

Herenkapper John Speckmann

Hotel Restaurant Jachtlust

Hubo Braakhuis

Kids City

Kotteman Wegenbouw

Kuhlmann,Hulshof & de Kok

Marcel Kon Makelaardij

Oude Luttikhuis Interieur

Plentyparts Borne

Plus Huls van den Nieuwboer

Restaurant Kir Royal

Restaurant Old Coopers Hall

Slagerij Jacobs

Stegehuis Installaties

‘t Juk Duivencentrum

Taurus Automatisering

Tuinpracht Nijhuis

Verscentrum Ter Brugge

Woninginrichting De Boer