Knappe remise voor Dexter Oude Egberink.

Een knappe remise voor Dexter Oude Egberink. Hij had het lastig tegen Loes Grooters, maar wist toch op knappe wijze remise uit het vuur te slepen.

Al doende leert men. Peter van Esch won met een aardig slagje van Gerard Santen. Fons ten Broeke liep in een lichte combinatie en vervolgens kon Michiel Hagreis werken aan een ruime overwinning. Johan Essink en Willem Buschers speelden een ingewikkelde partij. De beide punten gingen naar Johan  nadat hij doorbrak naar de damlijn. Gerrit Bosch kwam gewonnen te staan tegen Henk de Lange maar de stand was heel ingewikkeld en Gerrit liet Henk ontsnappen naar een puntendeling.

 Bart Venneker plaatste een geslaagde doorbraak maar nadat Bart een dam gehaald had kon Arie Hanegraaf winnend combineren door dam afname. Maar dat werd niet gezien en de overwinning ging naar Bart. Zoals wel vaker speelde Hans van der Zon een taaie partij maar hij werd het slachtoffer van een doorbraak combi en Yuen Wong profiteerde maximaal. Nico Rosink speelt vaak de langste partij en dat werpt zijn vruchten af. Nico en Leo Springer gingen lang gelijk op maar ook Leo Springer liep in een doorbraak combinatie en toen was het snel gebeurd.

De uitslagen:

J.Essink-W.Buschers 2-0

D.Oude Egberink- L.Grooters 1-1

L.Springer-N.Rosink 0-2

H.de Lange-G.Bosch 1-1

F.ten Broeke- M.Hagreis 0-2

P.van Esch- G. Santen 2-0

A.Hanegraaf- B.Venneker 0-2

H.van der Zon- Y.Wong 0-2

Comments are closed.