Willem Buschers blijft altijd lachen.

Er werd weer leuk gedamd voor de onderlinge competitie van de Bornse Dam Vereniging. Michiel Hagreis wist uiteindelijk te profiteren van een onevenwichtige schijven verdeling van tegenstander Marinus Bosman en bij Loes Grooters tegen Peter Behrens werd het evenwicht niet verbroken.

Ayla Nur had een wat moeizame partij tegen de degelijk spelende Arie Hanegraaf. Uiteindelijk was Arie  tevreden met remise , maar wanneer hij had doorgespeeld dan had hij via een lange en moeizame weg zelfs nog voor de winst kunnen gaan. Hans van der Zon speelde remise tegen een goed in vorm zijnde Bart Venneker en Gerard Santen was te sterk voor Willem Buschers ,die zich altijd onverschrokken in de meest bizarre avonturen stort en tevens beschikt Willem over een royale dosis humor die aanstekelijk werkt op de geamuseerde omstanders.

Henk Jansen was duidelijk te sterk voor Richard Vollenbroek die na een lange pauze bezig is om weer het nodige wedstrijdritme op te bouwen. Henk de Lange besefte niet hoe goed hij stond en liet tegenstander Nico Rosink ontsnappen, zozeer zelfs dat Henk op het laatst ook nog verloor. Er werden ook nog enkele partijen voor de beker gespeeld. Jos Moorman had een ongemakkelijke stand tegen Jan Bosch en dat werd hem uiteindelijk fataal. Leo Springer maakte met een fraaie damcombinatie een eind aan het verzet van Marinus Freriks. Yuen Wong heeft, zeker voor Bornse begrippen, een heel hoog niveau en ditmaal kwam  Fons ten Broeke er totaal niet aan te pas.

M.Bosman- M.Hagreis 0-2

A.Hanegraaf-A.Nur 1-1